Adidas binnen de sportwereld

Binnen de sportwereld is het merk Adidas toch wel heel erg bekend. Met name de Adidas schoenen zullen de meeste mensen wel kennen. De eerste sportschoen van Adidas met de Primeknit technologie is de adizero Primeknit. Voor deze ontwikkeling werden de voetbalschoenen en hardloopschoenen gemaakt uit verschillende stukken stof en materiaal alleen ging er toen veel stof verloren. Maar bij de nieuwe Primeknit technologie is het bovendeel digitaal gemaakt in een stuk. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van Knitted fused yarn, dit het gefuseerde garen, en daardoor kan er een goede hoeveelheid flexibiliteit en ondersteuning aan worden gebracht. Verfijnen speelt hierin ook een rol, binnen ieder deel van de schoen. Dit zorgt voor een lichte schoen en die zal naadloos aansluiten op iedere voet en daarbij ook nog eens meer comfort bieden.

Meer over Adidas schoenen

Er zijn erg veel professionals die gebruik maken van de Adidas voetbalschoenen. Daarbij kun je denken aan Roberto Firmino, Lionel Messi, Paulo Dybala en Paul Pogba. Het zijn bekende personen en die zijn het gezicht van de Adidas voetbalschoenen in 2020. Maar er zijn nog meer grote namen binnen de voetbalwereld bekend binnen dit merk.  

Assortiment nader bekeken

Op het moment dat er naar het assortiment binnen Adidas gekeken wordt, kan er gezegd worden dat er veel modellen beschikbaar zijn. Bij alle modellen zijn de lengte, de pasvorm, de hoogte, de flexibiliteit en de steun ook iedere keer anders. Zo heb je bijvoorbeeld de Adidas X, een low cut sock. Maar je hebt ook wat anders zoals het Predator model. We gaan wat dieper in op de X Silo. Deze schoen wordt vaak geassocieerd met de term speed. Deze schoen is gemaakt voor de stabiliteit en ook voor support zodat er hoge snelheid geboden kan worden. Het is een lichtgewicht schoen en heeft een laag uitgesneden TechFit rand. Het zorgt allemaal samen voor een gecontroleerde touch.  

Dan heb je nog de Predator Silo. De schoen is met name gemaakt voor een goede balcontrole tijdens een voetbalwedstrijd. Het zorgt echt voor comfort en voor grip. Als je als speler de maximale controle nastreeft dan is dat een ideale schoen die je graag zou dragen. Bekijk daarom zelf het assortiment goed zodat jij een beeld hebt van wat er zoal te koop is en dan kun jij zelf nagaan wat er bij jou past.