Een hippe tas voor je Mac

Een hippe tas voor je Mac

Dankzij verschillende webshops is het makkelijk om een hippe tas voor je Mac te kopen. De keuze is zeer uitgebreid en het gevaar bestaat dat je verleid wordt met replica’s van inferieure kwaliteit?

Goedkoop is duurkoop zegt men wel eens. Dit lijkt vaak het geval te zijn als het gaat om replica’s. Sinds een aantal jaar is het mogelijk om via het internet producten aan te schaffen die niet onder lijken te doen van echte producten. Te denken valt aan hippe jurkjes die na het uitpakken helemaal niet lijken op wat er op de foto’s te zien was op de website.

Céline

Als het om tassen gaat is het aanbod van replica’s erg groot. Een zoektocht op een van de grootste Chinese webshops laat zien dat het erg makkelijk is om een Céline Carbas Phantom-tas aan te schaffen. De nieuwprijs van deze tas bedraagt ongeveer 1.500 euro. Via een van de grootste Chinese webshops, AliExpress, koop je een replica al voor een bedrag van 78 euro.

In verschillende fashionblogs worden deze replica’s besproken. Sterker nog, de blogs bespreken ook de verschillen tussen de aanbieders van deze replica’s. Men gaat voorbij aan een belangrijk gegeven. Dat is de kwaliteit van de namaakproducten. Zeker als het om een tas voor je Mac Book (Air) gaat, moet je goed oppassen. De kans bestaat dat jouw Mac een reis niet zal overleven, wanneer de rits stuk gaat.

Hoe fijn het ook klinkt om een goedkope tas te kopen, je dient altijd de vraag te stellen in hoeverre het verstandig is om tot de aanschaf over te gaan.

Europese Unie

Niet alleen de kwaliteit speelt een belangrijke rol. Ook de kosten die gemoeid zijn met het naar Nederland verschepen van dergelijke producten speelt een rol Deze kunnen nog wel eens oplopen, wanneer de verkoop plaatsvindt vanuit een land dat geen onderdeel is van de Europese Unie.

Natuurlijk, een echte Celine-, Gucci- of een Chanel-tas zal je niet tegen dergelijke prijzen kunnen aanschaffen. De vraag is of je zou moeten overwegen om een dergelijke merktas aan de schaffen. Wil je een perfecte combinatie van prijs én kwaliteit, dan zou je ook gewoon kunnen kijken in een Nederlandse webshop. Bijvoorbeeld die van Mac-Cover.nl.