Foute kersttruien zijn hip!

Wie heeft de film Bridget Jones Diary niet gezien? En iedereen die de film heeft gezien kan haar kennismaking met Mark Darcy nog herinneren. In het eerste deel van Bridget Jones Diary maakte Bridget namelijk kennis met Mark Darcy die tijdens kerst met zo’n ongelooflijk foute kersttrui rondliep: Een coltrui met Rudolf het rendier! Toen de film in 2001 uitkwam was niemand van plan om met zo’n trui op eerste of tweede kerstdag rond te lopen. Veertien jaar later is het een feit: Foute kersttruien zijn hip!

markdarcyAls je iemand in 2001 had gevraagd om met een foute kersttrui te gaan lopen, hadden de meeste mensen vriendelijk bedankt. Een veelvoorkomende reactie zou zijn geweest: ‘Heel leuk zo’n foute kersttrui, maar mij niet gezien!’ En wie had dan ook ooit in 2001 durven denken dat wij veertien jaar later allemaal vrijwillig met een foute kersttrui tijdens de kerstdagen zouden rondlopen. Een kersttrui met een rendier, een kersttrui met een kerstboom of een kersttrui met een sneeuwman. Je kunt het niet zo gek bedenken of er is waarschijnlijk wel een kersttrui die eraan voldoet. Ook foute kersttruien in 3D zijn niet aan te slepen!

Er is dit jaar zelfs een hardloopwedstrijd met foute kersttruien in Amsterdam georganiseerd. Ondanks dat het absoluut geen koud weer was, hadden de meeste hardlopers toch zo’n geweldig foute kersttrui aan en uiteraard was het een geweldig gezicht om alle hardlopers met zo’n foute kersttrui te zien! De Ugly Christmas Sweater Run in het Vondelpark in Amsterdam was dan ook een daverend succes en de ene foute kersttrui was nog hilarischer dan de andere foute kersttrui. Een geslaagde hardloopwedstrijd die misschien volgend jaar weer wordt gehouden. Als de foute kersttrui volgend jaar uiteraard weer in de mode komt!

Ben jij op zoek naar een foute kersttrui? Dan zijn er momenteel veel winkels die je overtuigen om een foute kersttrui bij hun online webshop te kopen. Ken je de winkel niet waar je graag jouw kersttrui zou willen kopen? Kijk dan eerst op ervaringenreview.nl of de winkel positieve ervaringen en reviews heeft. Op ervaringenreview.nl schrijven veel consumenten over hun online aankopen bij verschillende webshops. Hierdoor ben je goed voorbereid en weet je hoe andere consumenten hun aankoop in de webshop hebben ervaren. Op ervaringenreview.nl gaat het niet alleen over webshops in de mode, maar ook telecom, reizen en verzekeringen. Laat ook zelf een review achter en help andere consumenten bij hun online aankoop!