Sneakers voor lekker weer

De winter is dan toch echt voorbij. Dit betekent dat we weer meer buiten te vinden zijn. De dikke kleding gaat weer in de kast. T-shirts, korte broeken, en zonnebrillen kunnen weer gebruikt worden. Maar daar horen natuurlijk ook goede schoenen bij. In dit artikel zal ik je inspiratie geven om er ook deze dagen goed bij te lopen.

Mercer Amsterdam

Het merk Mercer laat zich enorm inspireren door de twee steden Amsterdam en New York. Zij beschrijven hun schoenen als NYC chique meets de Amsterdamse straat. De schoenen ademen een internationale stedelijke stijl. Ook met deze sneaker loop je goed over straat. Het is een perfecte mix tussen sport en luxe. Omdat dit luxemodel ook een sportmodel is, loopt hij ook nog eens lekker.

Armani

Een eenvoudig model van Armani waarmee je altijd lekker loopt. Deze schoenen zijn perfect om mee over straat te lopen op een mooie zonnige dag. Overdag ontkom je er dan ook niet aan dat mensen naar je schoenen zullen kijken. Het is een fijne schoen, vooral als je niet te opvallend erbij wil lopen. Daarnaast valt het prijskaartje ook mee. Met deze paar zit je absoluut goed deze zomer.

Mason Garmets

Deze zwart, beige en rode Mason Garmets geven je outfit een luxe tintje. Het zijn immers Mason Garmets. Deze schoenen worden altijd geproduceerd met het beste leer, voor een betaalbare prijs. Aan de rode achterkant zullen mensen snel zien dat je met Mason Garmets loopt. Ook kun je deze schoenen met vrijwel alles aandoen; zwart past immers overal bij.

Natuurlijk zijn er tal van andere schoenen die jou goed zullen staan voor de komende dagen. Met deze schoenen weet je in ieder geval dat je goed zit. De schoenen zijn alle drie te bestellen bij Bastiaansschoenenmode. Vaak liggen ze een dag na bestelling al bij jou thuis.