Teenslippers steeds gewilder

Grote vraag naar teenslippers

Het zomerseizoen staat voor de deur en de producenten van slippers merken dit meteen. Met name de teenslipper doet het goed bij de consument die in vele kleuren verkrijgbaar is op het web.

Waar voorheen nog de reguliere slipper het erg goed deed bij de consument wordt je nu raar aan gekeken wanneer je hier mee over straat of op het strand loopt. De nieuwe trend zijn fel gekleurde teenslippers. De havaianas teenslipper is daarbij het meest gewild onder de Nederlanders die er van houden om op een slipper te lopen.

Sportslippers niet meer van deze tijd

Een aantal jaren geleden was het nog gebruikelijk om op reguliere sport slippers de straat op te gaan. Destijds was het ook al ‘not done’ om dit met witte sportsokken te doen, maar des ondanks was het toch een veel gezien fenomeen op straat en of op het strand. Wie nu echter met dit soort slippers gezien wordt krijgt dit te horen of wordt raar aan gekeken.

Teenslippers: een hele gewenning

Wie reguliere sportslippers gewend is zal bij de overstap op teenslippers waarschijnlijk erg moeten wennen. Het gevoel zal de eerste dagen onwennig zijn. Wie echter eenmaal gewend is aan bijvoorbeeld de zeer fijn dragende havaianas wil niet meer terug.

Goedkope schoenen en of slippers

Waar vroeger de consument zijn schoenen en slippers veelal kocht bij de schoenenwinkel in het dorp of in de stad, doet diezelfde consument dat tegenwoordig louter en alleen via het internet. Passen is niet nodig. De consument kan een schoen bestellen en deze geheel vrijblijvend retourneren wanneer de schoen niet bevalt of niet lekker zit.

Vele webshops nemen zelfs de verzendkosten die daarbij komen kijken voor hun rekening. Prijzen op het web liggen daarnaast stukken lager dan in de echte winkel. Wie dus op zoek is naar goedkope schoenen of laarzen kan deze het best zoeken via het internet.