Tripp Trapp van Stokke

Ik wachtte tot mijn zoon was 15 maanden oud was om de Stokke Tripp Trapp stoel te kopen. Het was elke cent waard. Ik wou dat ik het eerder had gekocht. Het is zoooo makkelijk schoon te maken en het is comfortabel voor hem ook. Het is ook leuk omdat het mogelijk maakt het kind aan tafel zitten met de rest van de familie. Grote kopen, aarzel dan niet. Ook gebruik ik het zonder het kussen, en mijn zoon is prima. Hij klaagt niet dat het moeilijk is, en geen kussen maakt clean-up nog eenvoudiger.

Ik ben absoluut tevreden met dit product. Ik kom uit Duitsland en daar won deze kinderstoel de tests in beste kinderstoelen. Daarom had ik een stokke kinderstoel voor mijn beide kinderen. Nu ik in Amerika heb ik deze stoel wederom gekocht vanwege de hoge kwaliteit, de uitvoerbaarheid en niet de minste facter; het ziet er goed uit. Ik hou van deze stoel en mijn kind doet dat ook zeker.

Ik zou moeten zeggen dat deze stoel net zo geweldig is als alle andere Stokke producten die we hebben voor onze zoon. We houden van de wandelwagen, wieg en commode, maar de trip trap stoel is de beste omdat het zet hem rechts aan de tafel met ons voor de maaltijden. Mijn zoon is 18 maanden oud en hij als hij honger heeft hij trekt het uit en klimt recht omhoog door hemzelf en is klaar om te eten. Er zijn geen plastic spleten voor voedsel te raken in en veegt makkelijk aan. De aanpassingen slechts momenten om te doen en dat is een van mijn Favori dingen over de stoel, want elke keer als ik moet een aanpassing denk ik na over hoeveel hij gegroeid is te maken. De aanpassing wordt een beetje mijlpaal voor mij. Ik beveel dit product aan iedereen die is winkelen voor een kinderstoel en vooral als je eet samen als een familie.